Reviews

10 / 10
Geschreven 21 maart 2017

Na maanden met de handen in het haar te hebben gezeten omdat er in onze buurt geen vakbekwame mensen de oplossing konden bieden voor de lekkageproblematiek in onze souterrain, is de redding uiteindelijk vanuit Baarn gekomen. Vanaf het begin is er door goede afspraken en een strakke planning van BTG keihard gewerkt om een half huis letterlijk vanaf het klei opnieuw op te bouwen, met binnen twee maanden een resultaat dat boven alle verwachtingen uitsteekt.
BTG blonk tijdens dat proces uit door zijn vakbekwame mensen op de werkvloer, maar ook door de heldere communicatie met Tom. Vanaf de achtergrond werd alles door hem gecoördineerd, zonder dat we op enig moment het gevoel hadden de grip op de verbouwing te verliezen. De lijntjes bleven ondanks de afstand heel kort.
Ik kan iedereen zo'n prettige samenwerking toewensen en hoop voor alle andere Rotterdammers met souterrainproblemen dat BTG zijn werkgebied structureel uitbreidt naar de havenstad;)

9 / 10
Geschreven 14 februari 2017

BTG Baarn heeft onze aanbouw gerealiseerd in jaren '30 stijl. Het begon met een goede voorbereiding: heldere afspraken en een goed uitgewerkte transparante offerte. Het resultaat is top: we zijn erg blij met een mooie aanbouw die naadloos past bij de stijl van het huis. Het zijn uitstekende vakmensen en alles is gerealiseerd volgens afspraak: tijdig en geen verrassingen in de afrekening. Kortom: wij zouden iedereen BTG Baarn aanbevelen voor verbouwing van een jaren 30 woning.

10 / 10
Geschreven 12 december 2016

Hallo Tom,

Dankjewel voor deze 'badkamer-special' op de Nachtegaallaan 47.
Dat we zulke goede vakmensen over de vloer hadden.
Dat je zoveel aandacht aan alles besteed hebt.
Dat je zelfs op zaterdag op onze app gereageerd hebt.

Dat je zoveel geduld met ons had.
En dat je met een hele rustige stem zei dat je kriegel van iets werd & er toch iets mee deed.
Zo zie je maar: met dat alles maak je de mooiste badkamers!
Dankjewel, ook aan alle mannen die hun best gedaan hebben op nr. 47.

Ankie & Birgit

9 / 10
Geschreven 26 oktober 2016

BTG Baarn heeft bij ons dit jaar de badkamer gerenoveerd. Het gebeurde snel en flexibel met aardige, nette en vakbekwame mensen. Het resultaat is prachtig en de totaalprijs zoals afgesproken, met een open calculatie. Deze transparante manier van werken is voor ons een groot pluspunt.

Voor ons zijn dit meer dan voldoende redenen om BTG van harte aan te bevelen!

9 / 10
Geschreven 12 oktober 2016

Onze familie heeft al een decennialange relatie met Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn. Tom is bij een aantal huisbezichtigingen mee geweest om mijn vrouw en mij van adviezen te voorzien. Dit heeft veel vertrouwen geschept en inzicht gegeven in de aanwezige deskundigheid. Hierom was de keuze voor BTG logisch en makkelijk. De verwachtingen omtrent de samenwerking waren hoog. Dat komt door de jarenlange relatie en de eerdere projecten die er reeds uitgevoerd zijn. Deze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. BTG werkt met korte lijntjes, met veel passie en staat voor kwaliteit. De medewerkers zijn betrokken en vakkundig. Voor mij dan ook een dikke 8,5!

8 / 10
Geschreven 12 september 2016

Het verbouwen van oude huizen vraagt inzicht en vooral vakmanschap. Je wilt immers je huis veilig en zoveel mogelijk met behoud van de originele stijlkenmerken laten verbouwen.

Vanaf de initiatief fase wordt meegedacht met gerichte input en frisse ideeën. De uiteindelijke uitvoering gaat accuraat en volgens afspraak. Voor mij een dikke 8.

10 / 10
Geschreven 23 augustus 2016

BTG heeft bij ons een nieuwe maatwerk voorpui geplaatst. Het werk is zeer vakkundig uitgevoerd en het is erg mooi geworden. De plaatsing is vlekkeloos en conform de afgesproken planning verlopen. Wij zijn er erg content mee en bevelen BTG van harte aan.

//Reviews